به گزارش قدس آنلاین به نقل از آستان نیوز، حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی در دیدار رئیس و مدیران سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، به حساسیت فعالیتهای فرهنگی اشاره و با تأکید بر اهمیت برخورداری از استراتژی فرهنگی برای انجام اقداماتی بنیادی و اثرگذار در حوزه فرهنگ، ابراز کرد: فرصت استثنایی و بینظیری برای ترویج مبانی دینی در اختیار رایزنهای فرهنگی است که آنان برای اثربخشی در ابعاد فرهنگی باید از روحیه عشق و انگیزه نسبت به کار برخوردار باشند.
وی کار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را بسیار دشوار ارزیابی و عنوان کرد: سفرا و رایزنهای فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی باید از میان نخبگان، دانشمندان و افراد باانگیزه و دغدغهمند در حوزه مسائل دینی و فرهنگی انتخاب شوند تا بتوانند فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی و پیام رحمانی اهلبیت(ع) را به گوش جهانیان برسانند.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به این حدیث از امام رضا(ع) که «اگر مردم حسن و حقایق کلام ما را بدانند قطعاً پیروی خواهند کرد» گفت: یکی از وظایف سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی این است که محاسن کلام اهلبیت(ع) را به گوش جهانیان برساند.
وی در ادامه به هجمههای دشمنان علیه مکتب تشیع اشاره و آن را نشان از اثرگذاری این مکتب دانست و تصریح کرد: فرهنگ تشیع غنی، قدرتمند و زنده است، این مکتب موجب بیداری و آگاهی انسانهاست و دلیل دشمنی مستکبران با این مکتب نیز همین امر است.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی گفت: اهلبیت(ع) امروز شاید بیشتر از زمان حیات مبارکشان مظلوم هستند زیرا متأسفانه در کنار احساسات و هیجانات کمتر به عمقبخشی دینی و معرفتی مردم نسبت به آن حضرات توجه شده است، احساسات و شور در جای خود بسیار لازم و خوب است اما در کنارش باید به عمق بخشی معرفتی نیز توجه شود و یکی از وظایف سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تقویت مبانی دینی و عقبه معرفتی نسبت به ائمه اطهار(ع) است.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: بر اساس اسناد تاریخی آستان قدس رضوی درگذشته به کشورهای مختلف برای فعالیتهای فرهنگی و معرفتی سفیر اعزام میکرده است، اکنون نیز نمایندگان سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در کشورهای مختلف میتوانند سفرای آستان قدس رضوی در آن کشورها باشند.
وی در ادامه بر اهمیت برنامهریزی برای آشناسازی رایزنان فرهنگی با ظرفیتهای فرهنگی و هنری آستان قدس رضوی تأکید و تصریح کرد: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی میتواند در عرصه دیپلماسی زیارت نقش مؤثری خصوصاً در کشورهای اسلامی ایفا کند، مردم کشورهایی همچون هندوستان و پاکستان علیرغم اینکه عموماً اهل تسنن هستند اما بسیار علاقهمند به حضرت رضا(ع) و زیارت این مضجع نورانی هستند که باید شرایط تشرف آنها تسهیل شود.
حجتالاسلاموالمسلمین مروی نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خصوص زمینهسازی برای حضور آستان قدس رضوی در عرصههای بینالمللی بهویژه رویدادهای فرهنگی منطقه را بسیار مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: این آستان مقدس ظرفیتهای عظیمی در حوزههای معرفتی، فرهنگی و هنری دارد که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی میتواند در معرفی آنها به دنیا نقش مؤثری داشته باشد.
تولیت آستان قدس ایجاد ارتباطات دوسویه میان ظرفیتهای علمی و فرهنگی آستان قدس با ظرفیتهای منطقهای و بینالمللی مانند تعاملات دانشگاهی، معرفی امام رضا(ع) به جهانیان با زبان هنر در تعامل با بخشهای هنری آستان قدس و معرفی فعالان و خادمان بینالمللی رضوی به آستان قدس را از دیگر عرصههایی دانست که سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی میتواند در آنها ایفای نقش کند.
در ابتدای این دیدار پیش از سخنان تولیت آستان قدس رضوی، حجت الاسلام محمدمهدی ایمانی پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طی سخنانی گزارشی از اقدامات این سازمان و برنامههای آتی مجموعه متبوع خود ارائه داد.
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۲۱:۱۱
کد خبر: 783731
تولیت آستان قدس رضوی گفت: رایزنهای فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی میتوانند سفرای آستان قدس برای نشر معارف رضوی در جهان باشند.
نظر شما